10 Ağustos 2010 Salı

Wanted: Dead or Alive /3

..Gürcan bana önceki gün freni sıkmamı söylemişti motoru yatırdığımda sorun olacağını bildiği için.Tam dediği de oldu dikte biraz hızlanan motor viraja yatarak girdi ve karşıda minibüs,frene bas,yere vursun,fren tutmasın,minibüse geçir,yaralan ya da öl.Minibüse geçirme kısmına kadar geldik fakat usta pilot ön freni akıl etti arka freni bıraktı motoru tekrar yatırdı ve sıyırdık.Hemen ilerde sağa çektik araç gereçleri çıkardık freni hiç olmadığı kadar sıktık tekrar devam.

Demirköy’e geldik.Orada 4tane polis devriyesi olduğu duyumunu almıştık polis merkezinin önünde sadece 2 tane vardı yani 2tanesi büyük ihtimalle dolaşıyordu ya da çevirmedeydi.Yola o saatte çıkmamızın amacı da bunlara yakalanmamaktı zaten ki yakalanmadık da. Hiçbirini görmeden saat 7’de İğneada’ya vardık.Hava mükemmeldi tek bir tane bulut yoktu,deniz çarşaf gibiydi ama hava hala soğuktu. 1.5saat motosiklet üstündeydik e haliyle yorulmuştuk. Kahvaltı yapıp Hans’ın çadırının arkasında çimenlere uzandık.

Gün güzel geçti; denize girdik,içtik(en sevdiğim bildiğin gibi),dolaştık,piknik yaptık..Akşama doğru Batı’dan simsiyah bulutlar..


To Be Continued

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder